4ditya92's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Testing Blog… WP versi sunda…

Posted by 4ditya92 on 04/07/2009


Rilisan ajeg WordPress nu pangahirna (vérsi 2.8) sayogi dina dua wanda anu tiasa anjeun unjal tina panumbu anu nembrak di palih tengen anjeun. Anjeun ogé tiasa maluruh wanda séjén atanapi vérsi anu langkung lawas. Mun anjeun mibanda maksud nyobaan vérsi teu ajeg, sumangga anjogan kaca Vérsi Beta & RC…. Ini merupakan kliasan tes tadi habis saya kopas dari pusatnya.. maaf lho sebelumnya klo mau download kapan-kapan saya publis…
klik disini klo mau download

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: